Schrijf geschiedenis voor het land voor de biografie van het volk (schoolhof
Schrijf geschiedenis voor het land voor de biografie van het volk (schoolhof

Schrijf geschiedenis voor het land voor de biografie van het volk (schoolhof

Schrijf geschiedenis voor het land voor de biografie van het volk (schoolhof

Originele titel: voor de nieuwe reis van de eigen biografie van het Volk (Xue Yuan), versnelt het onderzoek en de innovatie van de hedendaagse Chinese geschiedenis, geschiedenis voor het land, voor de mensen, om zich te houden aan het nieuwe tijdperk, sociale kenmerken is van groot betekenis. Om hedendaags Chinees geschiedenisonderzoek uit te voeren, moeten we zich houden aan wetenschappelijke methodologie.

Ten eerste moeten we leiden tot de juiste partijgeschiedenis. De juiste partijgeschiedenis wordt geleid door het historische moerasmateriaal, en het algemene beeld en de fundamenteel weergave van de historische ontwikkeling van de partij wordt diep weerspiegeld in de basispositie van het onderzoek van de partijgeschiedenis. Hedendaagse Chinese geschiedenis is nauw verbonden met de partijgeschiedenis en het onderzoek naar de geschiedenis van de hedendaagse Chinezen zou zich moeten concentreren op de juiste partijgeschiedenis. Het gaat het thema nauw af van het realiseren van de grote verjonging van de Chinese natie. De Chinese-stijl modern nieuw Weg gecre?erd door de mensen, de nieuwe vorm van menselijke beschaving is de belangrijkste inhoud, diepgaande discussie, de oprichting van nieuwe China, de socialistische revolutie en constructie, hervorming en opening en socialistische modernisering, China’s karakteristieke socialisme komt het nieuwe tijdperk in De geschiedenis van de Chinese natie historische status en betekenis, van verschillende gebieden en perspectieven, vat samen de historische ervaring van de bouw en ontwikkeling en ontwikkeling van China, versterken het socialistische onderzoek naar het nieuwe tijdperk, verken de uitgebreide ontwikkeling van socialistische modernisering en realiseer de historische ontwikkelingswetgeving van de grote opwekking van de Chinese natie.

Ten tweede is het noodzakelijk om een ??geweldig uitzicht op te richten. General secretaresse Xi Jinping wees erop: "Hedendaags China is de voortzetting en ontwikkeling van geschiedenis China." De geschiedenis van de hedendaagse Chinese geschiedenis verdiept, die ons nodig heeft om een ??groot historisch concept te vestigen, de geschiedenis van hedendaags China in de geschiedenis van China, de geschiedenis van de Chinese beschaving, en door de geschiedenis van China sinds de oudheid, onthulde de onvermijdelijkheid en regelmatigheid te onthullen van hedendaagse Chinese historische ontwikkeling.

Het is noodzakelijk om een ??groot historisch uitzicht op te richten, we moeten van een lange tijd verdiepen, historisch algemeen en internationaal perspectief op de oprichting van historische noodzaak in New China, de socialistische revolutie en constructie verdiepen en zich aan het nieuwe tijdperk voelen en China ontwikkelen voor de constructie van hervorming en openstelling en socialistische modernisering. Het historische proces van karakteristiek socialisme en zijn wetten. Goed zijn in het diepgaande denken van de oude en moderne Chinese geschiedenis, die historische ervaring in de diepgaande verkenning van de hedendaagse China’s nationale omstandigheden en sociale ontwikkelingswetgeving samenvatten.

De studie van de hedendaagse Chinese geschiedenis moet het initiatief nemen om het historische concept van het graven van historische materialen te gebruiken, het onderzoeksveld uit te breiden, de onderzoekstheorie en de methode verrijken, en de historische logica van de ontwikkeling van de hedendaagse China, theoretische logica en praktijklogica verdiepen. Verbeter het discipline-systeem is een belangrijk aspect van het bevorderen van de geschiedenis van de hedendaagse Chinese geschiedenis. In het hedendaagse Chinese geschiedenisonderzoek hebben we vruchtbare resultaten behaald. In de studie van de geschiedenis, de studie van de "geschiedenis van de Volksrepubliek China" "Eenvoudige geschiedenis van de Volksrepubliek China" "hervorming en opening en opening", "hervorming en opening en opening",, politieke bouwgeschiedenis , Culturele Bouwgeschiedenis of Social Construction History, Ecological Civilization Bouwgeschiedenis, er zijn veel onderzoeksresultaten; verhalen, chronologie, spoel, inzending, hoofdstuk lichaam, voor de hand liggende lichaam en verzameling van onderzoeksopmerkingen Velen, zoals de "geschiedenis van de Volksrepubliek China".

Het onderzoek naar de hedendaagse Chinese geschiedenis moet gebaseerd zijn op zijn eigen onderzoeksresultaten. Volgens hun eigen voordelen en kenmerken, consolideer basisdisciplines, ontwikkelingsleuteldisciplines, cross-discipline, en cultiveer opkomende disciplines en verbetert de discipline-systeem voortdurend.

Ten eerste, in het nieuwe tijdperk van het socialisme met Chinese kenmerken, is de belangrijkste tegenstrijdigheid tussen de samenleving van mijn land getransformeerd, uitgebreid een goed-off-samenleving, uitgebreid een nieuwe reis van socialistische moderne nationale nieuwe reis, continu verdiept onderzoek.

De tweede is het bevorderen van literatuur, archieven, orale historische, culturele relikwie?n en nationaal onderzoek, enz. Geschiedenis en historische ontwikkeling, en zelfcultuur, versie, schoolonderzoek, leringen, veeleisende leren, teststudie en ander onderzoek. Bovendien is het noodzakelijk om zich te concentreren op historisch onderzoek, andere soortgelijke, gerelateerde disciplines-penetratie en mengsel bevorderen, verder absorberen van de theorie en methoden om andere disciplines te leren, het realiseren van basisentheorie onderzoek en toepassingscountermaatregelen onderzoeksintroductie, met complexe dwarsbalkheorie en methoden , Tools en middelen, het bevorderen van de ontwikkeling van hedendaagse Chinese geschiedenis opkomende disciplines.

  (De auteur is een adjunct-directeur van het hedendaagse Chinese instituut) (Editor: Zhou Yuting, Jiao Long) Delen Laat meer mensen de client downloaden.