Shanghai Construction Hoogwaardige werksysteem voldoet aan studenten Diverse vraag
Shanghai Construction Hoogwaardige werksysteem voldoet aan studenten Diverse vraag

Shanghai Construction Hoogwaardige werksysteem voldoet aan studenten Diverse vraag

Shanghai Construction Hoogwaardige werksysteem voldoet aan studenten Diverse vraag

Shanghai Construction Hoogwaardige werksysteem voldoet aan de diverse vraag om de "Eten onverzadigd" op te lossen "om" Leren Probleem Deze krant (Reporter Xu Wei) "Double Reduction" te houden, sommige ouders maken zich zorgen over kinderen "Eten onverzadigd", en sommige ouders Bezorgd over het kind "kan niet bijhouden". Hoe beter te voldoen aan de diverse leerbehoeften van verschillende kinderen? Gisteren heeft de Gemeenteducatiecommissie een nieuws uitgegeven dat onlangs een kennisgeving heeft uitgegeven, de introductie van 8 disciplines zoals de introductie van de talen van het basisschool (proef) ", op basis van" totale druk, tijd ", meer aandacht besteden aan "Hoge kwaliteit, systematisering, schoolatie", ervoor zorgen dat de operatie die aan studenten is gerangschikt, geschikt is. Het onderwijs- en onderzoekskantoor van de Gemeentelijke Onderwijscommissie heeft de lagere schooltaal, basisschool wiskunde, basisschool Engels, junior High School, Junior High School Mathematics, Junior High School English, Junior High School Physics, Junior High School Chemistry 8 Subjects Design en implementatierichtlijnen. De 8 subjectieve sectorbewerkingen weerspiegelen enkele van de resultaten van de 11 jaar van de stad en de upgrade van de begeleiding van verschillende onderwerpende huiswerk in 2019, "benadrukken van de systematisering" "benadrukken van de school" "de nadruk leggen op de hoogwaardige" de aandacht scheppen " "De nadruk op het werksysteem is niet statisch" ", benadrukt de professionele managementvereisten van schoolbewerkingen" en worden 6 belangrijke kenmerken van de gids.

De Gemeentelijke Onderwijscommissie zei dat het zich richt op operaties van hoge kwaliteit, markeer de implementatie van systematisering en let op de implementatie van kolonie. De gids verduidelijkt de specifieke vereisten van goedkeuring, analyse van hoge kwaliteit, analyse en commentaar en benadrukt dat leraren moeten leiden tot het ontwerpconcept van eenheidsbewerking. Volgens de klassenstandaard, het onderwijstmaterialen en studenten, ontwerp van de klasuren van hoge kwaliteit, van de klasse Jobontwerp, huiswerkregeling, jobevaluatie, taakanalyse, werkverhouding, bewerkingsbegeleiding, enz. De aankondiging van deze handleiding markeert dat de stad hoogwaardige op school gebaseerde taaksysteemconstructie van 2022 volledig zal lanceren en zal het werkontwerp en de implementatie van het werkontwerp en de implementatie van de leraar van de leraar implementeren en de dagelijkse werking van de dagelijkse werking van verder verbeteren de verplichte onderwijsfase. Kwaliteit, verdere vermindering van de werklast van de student die in de leerplicht werken. Volgens statistieken, 100% van de gemeentelijke verplichte onderwijsschool opgericht operationele managementmethoden en operationele publiciteitssysteem. De meeste studenten kunnen hun activiteiten binnen de voorgeschreven tijd voltooien (1-2 cijfers meubelen geen schriftelijke bewerkingen, 3 -6 -6 banencontrole in 1 Het uur wordt de 7 -9-cijfer binnen enkele uren gecontroleerd).

Xing Zhenzhen, de Engelse leraar Xing Zhenzhen, zei dat de werking van traditionele Engelse disciplines voornamelijk is geschreven, hoewel het de studenten schriftelijke testmogelijkheden kan verbeteren, maar de trainingsmodus is single, gebrek aan training voor het uitgebreide taalvermogen van studenten. Ge?nspireerd door de gids "Integrated Practice Work", probeert de Engelse groep ge?ntegreerd praktisch werk in het nieuwe semester-operatie te ontwerpen en de kerngeletterdheid van studenten te verbeteren.

De tweede basisschoolverapply-generaal van Penglai-weg, zei dat de referentie-richtlijnen, de school richten op het optimaliseren van het bewerkingsdienst- en publiciteitssysteem, verken het gemiddelde niveau van studenten die vergelijkbaar huiswerk op de school hebben ingevuld om de baan op de lange termijn te schatten , Plan Organisatie "Focus-jobontwerp" Het thema van het lesfestival van de schoolniveau, het uitvoeren van de bewerkingsontwerpevaluatieactiviteiten in de onderwijs- en onderzoeksgroep, verbetert het vermogen van het taakontwerp en de implementatie. Onlangs zal de kolom Shanghai "Air Classroom · Master Face" nieuwe curriculumbronnen lanceren.

In het nieuwe semester zal de gemeente-educatiecommissie gebaseerd zijn op de originele junior high school curriculum bronnen, de "eenheid focus" en "q & a" en "Q & A" cursusbronnen van de nieuwe basisschool, de middelbare school, Wiskunde en Engels.

Op dit moment zijn 203 uitstekende leraren georganiseerd (inclusief 35 speciale leraren, 33 senior leraren) en opgenomen 35 videoslessen. Junior High School Curriculum Resources worden gelanceerd op 28 februari, en de basisschoolmiddelen zijn op 7 maart.

Studenten kunnen zich aanmelden bij "Shanghai School" (Website: HTTPS: //), of bekijk in Shanghai Education TV, kabel-tv, IPTV-gerelateerde kanalen. (Bron: Liberation Daily) (Verantwoordelijk: Yan Yuan, Xuan Zhaoqiang) Deel meer mensen om te zien.